Sponsors en geld verzocht voor ‘Support Casper’!

door | 23 aug 2018

In drukke tijden van werk, familie, gezin en sociale verplichtingen is het soms best een uitdaging om óók nog tijd te vinden om te sporten, te netwerken én een goed doel te ondersteunen.

Maar het kan! En ook nog eens in een mooie combi!

Recent zijn de ‘Casper Runners 2019’ gelanceerd; een loopgroep voor iedereen die altijd al eens een kwart, halve of hele marathon heeft wil lopen, maar wellicht nét dat laatste zetje mist.

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”; wij gaan graag de uitdaging aan, als groep!

Wil jij hardlopen tijdens de Marathon 2019 in Rotterdam? Wil je samen trainen? Wil je nieuwe mensen leren kennen? Wil je elkaar steunen/adviseren? En wil je een goed doel steunen? Meld je dan aan!

Aan elke enthousiaste loper vragen we een mooie sponsorbijdrage ten behoeve van Support Casper in de strijd tegen alvleesklierkanker. Voor meer info kijk op www.supportcasper.nl

Ga je voor de Marathon in je uppie óf zoek je een maatje(s) en loop je een halve/kwart?

Enthousiasmeer je vrienden, je familie, je baas en/of je collega’s om jou te sponsoren!

Hoe mooi zou het zijn als we Casper op 7 april 2019 ná de finish op de Coolsingel een cheque met een hoog bedrag kunnen overhandigen ten behoeve van zijn onderzoek?

Doe jij mee? Mail me op xandervaniperen@live.nl!

P.s. Ook zoeken we nog (sub)sponsors om nog enkele organisatorische kosten te kunnen dekken.

Ander nieuws

Onderzoek jongeren met beperking

Kinderombudsman Stans Goudsmit begint een onderzoek naar hoe kinderen met een beperking letterlijk en figuurlijk tegen obstakels aanlopen in het dagelijks leven. Zij roept kinderen en jongeren op in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel mee te...

Lees meer

De BGC sprak in bij de gemeenteraadsvergadering

Met 31 stemmen voor en 2 stemmen tegen werd de Stadsvisie uiteindelijk aangenomen. De BGC hoopt dat onze inhoudelijke tekst (zie hierna) leidt tot bewustwording van zaken betreffende gehandicapten in Capelle aan den IJssel. Op maandag 27 september 2021 sprak de BGC in...

Lees meer

De Slimste Gemeente: Wat weet ú van…?

Capelle aan den IJssel: met zeven wijken en daarin weer afzonderlijke specifieke buurten is het voor politici moeilijk een eenduidige beleidslijn te trekken voor mensen met een beperking. De ene beperking is de andere niet. Toch verwacht de BGC dat zaken zoals de...

Lees meer

Hobbel en bobbel in het IJsdans (artikel AD)

Op donderdag 30 september 2021 verscheen in het AD, regio Oost, een artikel over de voetgangersproblemen in Capelle-Schollevaar, met name in het IJsdans. Ook de Lokale Omroep Capelle (FM 105.3) zal er zaterdagmorgen (2 oktober) aandacht aan besteden. Al met al een...

Lees meer

Ontmoetingsplein in de Roo van Capelle

De BGC bezocht de inloop van het Ontmoetingsplein in de Roo van Capelle (bij de Baronie 326, inrit bij De Linie, wijk Oostgaarde). Dit nieuwe plein wordt verzorgd door Aafje (zorgverlener) in samenwerking met jongeren van de stichting BONT (verstandelijke beperking). ...

Lees meer

Een bedrijf starten met een arbeidsbeperking

Mensen die ondanks hun lichamelijke beperking graag een eigen onderneming opzetten, kunnen hier (klik op onderstaande link of kopieer deze) een overzicht vinden van financiële tegemoetkomingen, hoe deze worden aangevraagd en de voorwaarden hiervan....

Lees meer

Aha, AH in de fout

De voorzitter van de BGC, Sjors Los constateerde dat een op-/afrit (en geparkeerd op het trottoir), deze geblokkeerd werd door een bestel/bezorgdienst van AH. De BGC heeft dit bericht inclusief een foto 'bezorgd' bij AH. Een reactie bleef vooralsnog uit.

Lees meer