Persbericht van stichting Pallieter:

Sinterklaasfeest in Bungelland

speciaal voor doelgroep van Stichting Pallieter

Maandag 18 november zijn gezinnen met een ernstig, ongeneeslijk dan wel chronisch ziek kind of kind met een beperking welkom tijdens het Sinterklaasfeest in Bungelland. De organisatie ligt in handen van Bungelland en Stichting Pallieter.

Stichting Pallieter en Bungelland hebben hun handen ineen geslagen na het grandioze  succes van de Capelse Familie Verwendag van 31 augustus jl. in het Isala theater. Bungelland is het leukste overdekte speelparadijs van Rotterdam en omstreken en bevindt zich vlakbij Alexandrium. Kinderen kunnen hier klauteren, springen, glijden en nog veel meer! Voor meer informatie zie www.bungelland.nl.

Naast het bezoek van de Sint met zijn Pieten zullen er die dag ook nog een aantal extra activiteiten zijn zoals je laten schminken, een glittertattoo laten zetten en je eigen tekening laten maken door één van de tekenaars van Stichting Tekenen voor Kinderen. Ook Bungel, de mascotte van Bungelland, is van de partij.

Bungelland is maandag 18 november van 9.00 uur tot 20.00 uur exclusief open voor gezinnen met een ernstig, ongeneeslijk dan wel chronisch ziek kind of kind met een beperking. Ook (zorg)organisaties met deze kinderen zijn van harte welkom.

Gratis met (verplichte) aanmelding
Voor de gezinnen / (zorg)organisaties en hun kinderen zijn de toegang en deelname gratis. Er is plaats voor maximaal 600 personen: zieke of gehandicapte kinderen met hun ouders, broertjes, zusjes en/of begeleider(s). Beleef dit avontuur met ons mee! Voor meer informatie: https://pallieterhelpt.nl/. Inschrijven is verplicht en is mogelijk via https://pallieterhelpt.nl/sinterklaasfeest. Schrijf je zo snel mogelijk in want VOL = VOL.