Door de natheid en het opvriezen daarvan werd het weer erg glad op de vloertegels (buiten) van het gerenoveerde Pier Panderplein in Capelle. Dit vernieuwde plein achter het winkelcentrum De Scholver kent een aantal gebreken: zoals een tekort aan trapleuningen en omhoog komende (losliggende) vloertegels. We meldden dit al in september dit jaar. Na onze meldingen op Facebook en op Twitter, reageerde Leefbaar Capelle raadslid Albert van Bart. Door zijn tussenkomst en persoonlijke melding aan de gemeente, moest deze laatste erkennen (na onderzoek) dat het bedrijf dat had moeten strooien tegen de gladheid, dit niet had gedaan. Hopelijk in deze kou en rond Sinterklaastijd wordt er alsnog gestrooid en dan niet met pepernoten! Overigens vóór het einde van het jaar zouden vernieuwingen op het plein al zichtbaar moeten zijn. We houden de vinger aan de pols en hopelijk glijden we niet (meer) uit op die tegels.