Op 30 maart aanstaande wordt er opnieuw een Denk & Doe mee!-café georganiseerd, dit keer in het vernieuwde gemeentehuis. Het café is geopend vanaf 19.00 uur en het programma start om 19.30 uur. Naar verwachting zal het café om 21.30 uur sluiten.

Tijdens het Denk & Doe mee!-café passeren verschillende initiatieven de revue die de afgelopen periode succesvol zijn afgerond. Verschillende initiatiefnemers delen hun ervaringen met het organiseren van een activiteit. Valkuilen, tips en succesfactoren, alles komt aan bod. Uiteraard is er alle gelegenheid om vragen aan de initiatiefnemers te stellen en in gesprek te gaan met medewerkers van het Denk & Doe mee!-fonds. Het café is ideaal voor Capellenaren en Capelse organisaties en bedrijven die een maatschappelijk initiatief willen starten en daarbij hulp kunnen gebruiken.

Denk & Doe mee!-fonds
Met het Denk & Doe mee!-fonds ondersteunt de gemeente initiatieven van inwoners van Capelle, organisaties en ondernemers. In de stad zijn er volop goede ideeën. Overal in Capelle ontstaan maatschappelijke initiatieven om de stad nog beter, mooier en leefbaarder te maken. De gemeente wil deze initiatieven waar nodig ondersteunen. Daarom is het Denk & Doe mee!-fonds opgericht. Het fonds kan ondersteunen met een financiële bijdrage, maar ook andere vormen van ondersteuning zijn mogelijk.

Vragen? Mail naar denkendoemeefonds@capelleaandenijssel.nl