(Natuurlijk begrijpt u dat het kantoor van de BGC nu gesloten is in verband met het Coronavirus).

..en we zouden ieder zorg/verplegend personeelslid binnen Capelle aan den IJssel wel fysiek een bloemetje en een hele dikke knuffel willen geven. Alleen doen we het zo maar: op onze website. Het is echt gemeend! Maar ook wij moeten binnen blijven en/of zo weinig mogelijk naar buiten.

Ons kantoor is mondjesmaat ‘bezet’ waardoor e-mails soms langere tijd onbeantwoord blijven. Het bestuur vraagt daarom uw begrip. De gebruikelijke tweemaandelijkse krant, het BGC-Nieuws, zal tot nader order niet verschijnen. Voor echt dringende zaken kunt u het bestuur bereiken op het e-mailadres van de voorzitter: SjorsLos@gmail.com. Houd u a.u.b. rekening met enige vertraging qua beantwoording.

Sterkte allen en zeker voor de mensen die in hun gezin en in de familie om moeten gaan met beperkingen dan wel met intens verdriet, om welke reden ook. En nogmaals: een dikke PLUIM voor onze Capelse zorgverleners en verpleegkundigen!