We mogen langzaamaan weer op pad! Lekker een hapje eten buiten de deur, een drankje op het terras of plan jij alvast een weekendje weg? Wij blijven uiteraard nog voorzichtig, maar in deze nieuwsbrief delen we weer een aantal tips om eropuit te gaan. Daarnaast zijn we gelukkig ook weer druk aan het toetsen. En we zijn op zoek naar meer toegankelijke locaties en daarbij hebben we jouw hulp nodig!

Het in kaart brengen van de toegankelijkheid van locaties ging de laatste maanden voor onze keurmeesters ook net wat anders dan normaal. Maar goed nieuws: we zijn momenteel weer volop aan de slag! Natuurlijk houden we goed rekening met het houden van voldoende afstand en de hygiƫne. EN WE HEBBEN JOUW HULP NODIG! We zijn altijd op zoek naar nieuwe locaties om er lekker op uit te gaan, maar kunnen natuurlijk niet heel Nederland in een keer in kaart brengen. Daarvoor hebben we jullie nodig! Ben je weer voorzichtig naar het terras gegaan en kwam je een goed toegankelijke plek tegen? Deel dan jouw ervaringen met een beoordeling in de Ongehinderd app. Zo brengen we samen de toegankelijkheid van zo veel mogelijk locaties in kaart.