Dit jaar is alles anders. Door de coronacrisis vindt het leven veel meer thuis en online plaats; ook nu veel coronamaatregelen versoepeld zijn. Ondanks de versoepeling van de coronamaatregelen blijven veel activiteiten en initiatieven online doorgaan. En omdat online meedoen net zo belangrijk is als meedoen in de fysieke samenleving, focust de Week van de Toegankelijkheid dit jaar op digitale toegankelijkheid. Digitale toegankelijkheid betekent dat iedereen, óók mensen met een beperking, volledig gebruik kunnen maken van websites en apps.

Wie helpt er mee met het testen van websites van bedrijven of instellingen in Capelle aan den IJssel? Download de checklist en stuur deze uitgewerkt naar ons toe. Dan gaan wij met de betreffende organisaties in gesprek!

Doe je mee?

De week van de Toegankelijkheid is een initiatief van Ieder(in), landelijk netwerk van mensen met een beperking of chronische ziekte.