De bekende Capelse Barbara Trimbos meldde ons het volgende: “Omdat ik vrijwilliger ben voor het hond en hokje project van www.Hulphond.nl, heb ik zo hier en daar hondenhokjes uitgezet en ben ik verantwoordelijk voor het legen daarvan en zorgen dat het op de goede plek (het opleiden van hulphonden) terecht komt.

Onlangs belde Isabelle Heemskerk van de De Bloemenplantage B.V. Om te zeggen, dat het hokje bij haar aan de kassa zo vol was, dat er helemaal niks meer bij kon. (..) Wat ben ik trots op de De Bloemenplantage en blij als ik een heel mooi bedrag naar Hulphond Nederland kan overmaken!

We zijn nog niet klaar met tellen, maar zonder de losse munten en het bakje met euro’s zitten we al aan de € 353! En dat gaat dus nog een stuk meer worden!

Binnenkort gaat mijn hulphond ‘Djack’ met welverdiend pensioen en ik heb alle benodigde toestemmingen voor een opvolger al binnen, sterker, waarschijnlijk is deze al in Herpen voor de opleiding.

En trouwens: Er zijn nog veel meer mogelijkheden om te doneren aan Hulphond. https://hulphond.nl/help-mee/

Zou je ook wel hokjes willen beheren of weet je een goede plek voor een hondenhokje ga dan naar: https://hulphond.nl/…/vrijwilliger…/hond-en-hokje-flip/.