Nieuws

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste relevante ontwikkelingen op het gebied van toegankelijkheid en voorzieningen voor mensen met een handicap, beperking of chronische ziekte? Of over de laatste ‘nieuwtjes’ uit Capelle aan den IJssel?

Meld u dan nu aan voor de GRATIS digitale nieuwsbrief van de BGC.

Zo’n 4-6 keer per jaar wordt een papieren versie van het ‘BGC Nieuws’ uitgegeven. Deze is onder andere te vinden bij huisartsen, de stadsbibliotheek en in andere publieke gebouwen, zoals in het gemeentehuis. Wil je het BGC Nieuws liever per post ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.
  BGC Nieuws in een ander jasje

  BGC Nieuws in een ander jasje

  In een tijd waarin digitale media niet meer zijn weg te denken, nemen ook wij daarin stappen. Onze nieuwskrant zoals u deze kent is vanaf heden vereenvoudigd en voortaan ook digitaal beschikbaar. Zo besparen we op papier, wat beter is voor mens en milieu. Lees het BGC...

  Lees meer
  Het ‘nieuwe normaal’ in een rolstoel

  Het ‘nieuwe normaal’ in een rolstoel

  Hoewel het filmpje is opgenomen in 2020 is het onderwerp nog steeds heel actueel. Het 'nieuwe normaal' moet ook toegankelijk zijn voor mensen met een beperking. Kom je maatregelen tegen die belemmeringen geven? Laat ons dat dan weten. We gaan er graag mee aan de slag!

  Lees meer
  Hoe ga je om met iemand in een rolstoel?

  Hoe ga je om met iemand in een rolstoel?

  Max de Bruin uit Naaldwijk is een van de gezichten van een nieuwe campagne tegen discriminatie van de gemeente Rotterdam. Ze zit in een rolstoel en strijdt voor een toegankelijke wereld zónder ongevraagde hulp en mét oprechte interesse voor haar als mens. Ze schreef...

  Lees meer

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Melden Openbare Ruimte

  Geef jouw ervaringen door!

  Link naar de website van Ongehinderd.nl